Kijktip: De Nieuwe Wildernis van het Metropole Orkest

0

Het Metropole Orkest streamt vanavond De Nieuwe Wildernis. Het gezelschap is verantwoordelijk voor de muziek in de uiterst succesvolle natuurfilm uit 2013. De Nieuwe Wildernis is vanaf 20:30 uur te zien via de Facebookpagina en website van het Metropole Orkest.

Natuurbeelden en muziek: het blijkt een gouden combinatie. De Nieuwe Wildernis is een van de meest succesvolle Nederlandse natuurfilms aller tijden. De film toont op prachtige wijze de vier seizoenen in het natuurgebied De Oostvaardersplassen. Met de muziek van Bob Zimmerman, uitgevoerd door het Metropole Orkest, worden de beelden nog eens extra kracht bijgezet.

De Nieuwe Wildernis, die in de nazomer van 2013 in première ging in het Concertgebouw in Amsterdam, is vanavond gratis te aanschouwen. Geniet van de mooiste natuurbeelden en de bijpassende orkestrale begeleiding via de Facebookpagina en website van het Metropole Orkest. De film start om 20:30 uur.

Foto: © Reinout Bos

Share.